İnteresant, dar adevarat

luni, 10 mai 2010

İnteresant, dar adevarat - sa citim ( sa ne gandim doar un pic).

İnteresant,
Omul ca sa dea 10 lei de pomana, spune ca e prea mult, dar cu aceasta suma, daca va merge la un magazin, nu ai cumpara mai nimic.

İnteresant,
10 minute pentru a face Dua, gaseşte ca este timp mult, dar ın cazul ın care un film sau un meci tine o ora şi jumatate, atunci spune ca timpul trece foarte repede.

İnteresant,
Cand un meci este prelungit cu cateva minute, este ceva placut; dar daca hutba juma se va lungeşte cu cateva minute, nu este ceva placut.

İnteresant,
Oamenii cand aud un zvon, imediat cred ın el, dar sa cerceteze ca sa fie siguri ca acel lucru persita, prefera dreptul de a nu accepta.

İnteresant,
In timpul rugaciunii oamenilor le trec multe prin cap, se gandesc la orice altceva dar atunci cand ar trebui sa mediteze la Islam nu o fac, pentru ca, zic ei, este prea greu
İnteresant,
Unui om sa citeasca un verset, sau explicatiile acelui verset, ıi este foarte greu de citit, dar este uşor pentru el sa citeasca un roman.

İnteresant,
Oamenii la un concert, fac tot efortul pentru a sta ın primul rand, dar la moschee ca sa fie pe primul rand nu fac nici un efort.

İnteresant,
Din contra ca la sfarşitul salaatului sa iasa primul, el vrea sa stea pe ultimul rand.

İnteresant,
Pentru a memora un verset sau hadith, oamenilor le este foarte greu, dar lista top 10 cu toate melodiile, le ştiu pe derost.

İnteresant,
Oamenii ın agenda, pentru o ıntalnire religioasa nu au timp..., dar pentru alte lucruri de munca, au mult timp.

İnteresant,
Omului pentru a asculta predice-lectii de İslam ıi este foarte greu, dar ca sa asculte barfe sau sa povesteasca, ıi este foarte uşor.

İnteresant,
Oamenii vor sa mearga ın Rai, dar fara a face nimic.

İnteresant,
Intotdeauna aflam veşti ca au murit cunoscutii noştri, dar nu ne gandim ca şi noi vom muri ıntr-o zi.

İnteresant,
Omul ın fiecare zi,ca sa nu i se strice corpul, şi pentru a-şi pastra forma, este atent la ceea ce mananca, ışi ıngrijeşte pielea, dar ca sa nu i se strice spiritul, şi sa ıl salveze, nu are grija.

1 comentarii:

Sajedah spunea...

Jazach Allah Khayran, sora, pentru efort. E adevarat, ne facem timp pentru toate activitatile materiale , lumesti in general si neglijam constant pe cele spirituale! Daca am sti noi cat de multe beneficii ne aduce rostirea numelui lui Allah de mai multe ori pe zi!!!

Trimiteți un comentariu