Sihr - Vrajitoria

marți, 18 mai 2010

As Salamu Alaykum Wa Rahmatullahi Wa Barkatuhu !


Profetul Muhammad (Salla Allahu aleihi wa salam) a spus ca vrajitoria se numara printre cele sapte mari pacate care pot condamna o persoana la iad. Tot Profetul (Salla Allahu aleihi wa salam) a mai spus: “Nu face parte dintre noi cel care practica vrajitoria sau acela care ii pune pe altii sa faca vraji pentru el.”


Sihr reprezinta un mare pacat, este una dintre formele pe care le imbraca actele de kufr.
Sihr inseamna Kufr, Si oricine practica magia este un necredincios


In Coranul Cel Sfant scrie:


“Si au urmat ceea ce seitanii au nascocit in timpul imparatiei lui Solomon, dar nu a fost necredincios Solomon, ci seitanii au fost necredinciosi. Ei i-au invatat pe oameni vrajitoria si ceea ce a fost trimis celor doi ingeri din Babel, lui Harut si Marut.Dar ei doi nu invatau pe nimeni inainte de a-i spune: “Noi suntem o ispita, deci nu fi necredincios!” Si au invatat de la ei doi [chiar si] cum sa semene dezbinare intre barbat si sotia lui. Insa ei nu puteau sa faca rau nimanui, fara ingaduinta lui Allah. Ei au invatat ceea ce le aducea rau si nu le foloseste si totusi au stiut ca cei care vor dobandi aceasta nu vor avea parte in Viata de Apoi. Ce lucru de nimic au dobandit in schimbul vinderii sufletelor lor! Daca ei ar fi stiut!”(sura Al Baqara : 102).


Din acest verset, putem trage concluzia ca vraji exista, dar reprezinta incalcarea religiei noastre.
Prima conditie pentru a putea face vraji, este aceea de a nega pe Allah Subhanuhu Wa Ta’Ala. Deoarece cei ce practica vrajitoria cred ca vraja este o alta putere in afara de puterea lui Allah sau mai degraba seitan in sine crezand in asta, aceia isi pierd İmanul(credinta).
Seitan, ca o conditie prealabila, se asigura de cei care actioneaza si doar pe ei ii accepta. Cine indeplineste aceasta dorinta, cei care fac vraji, raman sa se supuna diavolului.


Seitan este fericit, si incepe sa indeplineasca dorintele acestora. Acest tip de beneficii temporare va continua pentru un timp, si atunci cand vine momentul, totul devine ca la inceput, sau chiar poate sa devina si mai rau. Restul in numele lumii si Viata de Apoi vor fi printre cei pierduti, pierduti…
Vrajitoria este Religia dintre el si Seitan
Seitan, are dorinta interminabila de a atrage cat mai multi oameni si dorinta lui este ca tot mai multi sa isi vanda(piarda) İmanul.
El va ataca cu toata forta. Prin acest atac, cei care fac vraji, cei care doresc sa faca vraji si cei care beneficiaza de pe urma vrajilor, toti vor fi pedepsiti foarte aspru de Allah. Cei care fac vraji, sa aiba frica de Allah si sa se gandeasca la socoteala si pedeapsa lui. Vor fi condamnati de Allah.
De obicei fac vraji pentru a strica o casnicie sau o fac pentru a impresiona o persoana de sex opus. Numai ca oamenii au scapat din vedere cel mai important detaliu: daca Allah nu doreste, vraja nu va afecta deloc.
Deci nu va pierdeti timpul si banii degeaba !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu